BEMUTATKOZÁS

A Suomi szaunákat egy generáció kiszolgálására, 3-4 évtizedre építjük. Azért dolgozunk, hogy Ön otthonában is átélhesse a szaunázás kellemes, pihentető élményét.

Tevékenységeink és cégpolitikánk

Légies szauna elrendezés

Az egyedi szauna építés a tervezéstől a kivitelezésig többlépéses folyamat, amely különleges odafigyelést és részletességet igényel. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy minden megrendelőnkkel személyesen tartsam a kapcsolatot, pontosan felmérjük az építési helyszínt, és többször konzultáljunk a munkálatok ideje alatt – hogy azok végeztével vevőink valóban álmaik szaunáját vehessék birtokba.
Pákozdi Emil asztalosmesterrel, társtulajdonossal, illetve magasan képzett és tapasztalt szakembereinkkel tíz éve tervezünk és építünk beltéri finn szaunákat, infrakabinokat, továbbá kültéri szaunaházakat.
Munkánkat a szakmai elkötelezettség, a csapatmunka és a folyamatos fejlődés, tanulás egysége teszi harmonikussá – amely egyben a kölcsönös bizalom, és a hosszútávon garantálható, magas minőség feltétele is.

Timo Nakari vagyok, a Suomi Sauna ügyvezető igazgatója, és egyben szauna designer, a tradicionális és modern szauna kultúra szakértője is. 
Tíz évvel ezelőtt, számtalan tapasztalattal a hátam mögött azt gondoltam, ideje azzal foglalkozni, ami a szenvedélyem – így született meg a Suomi Sauna Kft. Magyarország mellett több európai országban is képviseltetjük magunkat. Munkánk különlegessége, hogy kizárólag egyedi szaunákat alkotunk, hiszen minden vevőnk mást vár el. Szakmai partnereimmel legjobb tudásunk szerint, teljes elköteleződéssel valósítjuk meg a megrendelői elvárásokat.”

Technológiai háttér, szakmai partnereink

Szauna tágas előtérrel
Szakmai munkánk a tervezés folyamatával nem ér véget – sőt. A szauna építéshez szükséges faanyagot közvetlenül a gyártótól szerezzük be, az általuk előállított termékek minőségét évente többször, személyesen ellenőrizzük.  A közvetlen gyártói kapcsolatoknak köszönhetően, minden technológiai, illetve trendekkel kapcsolatos újításról első kézből értesülünk. Ezzel folyamatosan bővülnek szakmai ismereteink, így megrendelőink különleges igényeire is a lehető legkiválóbb megoldásokkal szolgálunk.
A faanyagok mellett a kályhagyártók szakértelmére is nagymértékben odafigyelünk, hogy vevőink számára a legmegfelelőbb kályha kerüljön kiválasztásra. Extra elvárások esetén bármely más gyártótól is módunkban áll a megrendelés.

Közvetlen munkatársaink szakértelmére rendkívül büszkék vagyunk, hiszen mind szauna technológiai, mind pedig asztalosipari területen magasan képzett és tapasztalt szakemberek.
A kiváló eredmény érdekében, faipari szakmai vezetőnk Pákozdi Emil asztalosmester, továbbá partnereink közt szerepelnek építészek és belsőépítészek is. Így lehetővé válik a komplett, egyedi belsőépítészeti elképzelések megvalósítása is – mind kültéri, mind beltéri szauna építés esetén.

Munkánk menete

Kombi szauna két szintes padozattal

Mivel tevékenységeink során kizárólag egyedi vevőigényeket valósítunk meg, nálunk nem katalógusból, egy adott szauna kínálatból választhat, hanem esztétikai és funkcionális elképzeléseit valósítjuk meg.
Amennyiben rendelkezik konkrét elvárásokkal arról, milyen típusú szauna élményre vágyik otthonában, lehetősége van közvetlen árajánlatkérésre. Rövid, egyhetes határidővel készítjük el a részletes, átfogó árkalkulációt, melyben rugalmasan kezeljük az esetleges, tervezés vagy kivitelezés során felmerülő változások lehetőségét is. Munkatársainkkal minden kérdésre és felmerülő igényre igyekszünk választ, illetve megoldást kínálni, az asztalosipari tevékenységektől egészen a világítástechnikai kivitelezésekig.
A megtervezett szauna összeszerelése mindig az adott helyszínen zajlik, természetesen a helyszín adottságainak előzetes felmérése, képi és videós dokumentálása alapján.

Munkáinkra minden esetben többéves garanciát vállalunk, a beltéren kialakított, lakossági használatra kivitelezett kabinra 5 éves jótállás vonatkozik. Így Ön tökéletes nyugalomban élvezheti az egyedi szauna nyújtotta otthoni spa-élményt.

Az egyedi ajánlatkérő felületen kérjük, az alábbi adatokat mindenképp pontosan adja meg, hogy kalkulációnk valóban személyre szabott legyen.

  • Beltéri szauna vagy szaunaház szerepel az elképzelései közt?
  • Finn, kombi vagy infraszaunában képzeli el a feltöltődést?
  • Milyen méretű szaunára gondolt, mekkora hely áll rendelkezésre a beépítéshez?
  • Hol helyezkedik majd el a szauna? (Például fal mellett, sarokban, négy fal között vagy a szabadban?)
  • Az ajánlatkérésben továbbá kérjük, mindenképp adja meg telefonos elérhetőségét, hogy mihamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Az ajánlatkérésre itt van lehetősége!