Ajánlatkérés

Azonban, mivel kizárólag egyedi tervezésű, személyre szabott szaunákat értékesítünk, az elképzelések pontosítása mindig szükséges, hiszen az egyéni elképzelésekből, igényekből kifolyólag adódhat eltérés a fent említett irányártól. Az elsődleges árkalkuláció a helyszíni felmérést és személyes konzultációt követően pontosításra kerül, de bővebben ezek folyamatáról Bemutatkozás menüoldalunkon olvashatnak.

Az alábbi ajánlatkérő felületen lehetősége van megadni azokat az információkat, amelyek szükségesek a kalkuláció elkészítéséhez. A csillaggal jelölt információk megadása nélkül az ajánlatkérés nem küldhető el.

Milyen típusú szaunát szeretne? Kisebb helyigényű infraszauna volna ideális választás az Ön számára vagy tágasabb, többszintű padrendszerrel rendelkező finn szaunát keres? Természetesen ezek ötvözetét, a kombinált szaunát is választhatja vagy dönthet a két típus egymás mellé építése mellett is. Kérjük, pipálja be a megfelelő terméktípust!

A szauna elhelyezkedése is kiemelten fontos, hiszen több tekintetben is eltér a kültéri és beltéri szaunák kivitelezése. Emellett, lehetősége van komplett szaunaház kiviteleztetésére is, amely a szaunakabin mellett más helyiségeket is magába foglal, például zuhanyzót, előteret.

Hozzávetőlegesen mekkora hely áll rendelkezésre a kivitelezéshez vagy kültéri szauna esetén, mekkora területen képzeli el szaunáját, szaunaházát?

cm

cm

Ajánlatkéréséhez lehetősége van csatolni legfeljebb 4 darab fájlt, egyenként maximum 10 MB méretben. A dokumentum lehet alaprajz a szauna beépítési helyéről, egy kézzel rajzolt vázlat az elképzelésekről, de csatolhat fényképet is arról a helyiségről, ahova beépítésre kerülne a szauna.